Add-ons

ECD/EPD

Koppel moeiteloos met alle vooraanstaande ECD's en EPD's. Met slechts een klik worden alle debiteuren automatisch gesynchroniseerd, omzetgegevens en openstaande posten ingelezen voor een vlotte declaratie, allemaal dankzij ons geavanceerde Cloud Platform en de Enterprise Service Bus (ESB)

ONS-Nedap

ECD

ONS is een toonaangevend zorgadministratie- en cliëntinformatiesysteem dat zorginstellingen ondersteunt in het bieden van hoogwaardige zorg.

mijnCaress

ECD

MijnCaress is een innovatief zorginformatiesysteem dat zorgorganisaties ondersteunt bij het leveren van persoonlijke en kwalitatieve zorg.

Cura

ECD

Cura is een vooruitstrevend zorginformatiesysteem dat zorgorganisaties helpt bij het bieden van hoogwaardige en persoonlijke zorg.

Tenzinger

ECD

Tenzinger is een innovatieve partner voor zorgorganisaties, die technologie en expertise combineert om de zorgsector te verbeteren.

HIX - ChipSoft

EPD

HIX, ontwikkeld door ChipSoft, is een geavanceerd elektronisch patiëntendossier (EPD) dat zorginstellingen helpt bij het optimaliseren van de zorgprocessen en het bieden van hoogwaardige patiëntenzorg.

Careweb

ECD

Careweb is een toonaangevend zorginformatiesysteem dat zorgorganisaties ondersteunt bij het leveren van hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg.

Psygis

EPD

Psygis is een geavanceerd elektronisch patiëntendossier (EPD) dat zorginstellingen helpt bij het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg.

P2P

Kies de optimale P2P-oplossing voor jouw organisatie, of het nu een standaardconfiguratie betreft of een op maat gemaakte oplossing. Bij Care Cloud zorgen wij ervoor dat essentiële gegevens zoals crediteuren en grootboekrekeningen automatisch worden gesynchroniseerd met het P2P-systeem, terwijl inkoopfacturen naadloos worden geïntegreerd in de financiële omgeving. De mate van aanpassing is volledig naar jouw wensen, met opties zoals automatische betalingsvrijgave, voorlopige kostenboekingen, directe project- en activakoppelingen, en nog veel meer. Bovendien bieden we ook ondersteuning voor andere systemen; neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Spend Cloud -
ProActive

P2P

Spend Cloud - Proactive is een geavanceerd inkoop- en uitgavenbeheersysteem dat organisaties helpt bij het proactief beheren van hun financiële processen en kosten.

Cevinio
(vh Tblox)

P2P

Cevinio is een innovatief platform voor factuurautomatisering dat organisaties ondersteunt bij het stroomlijnen van hun factuurverwerking en financiële processen.

ScanSys

P2P

Scansys is een toonaangevende leverancier van geavanceerde scan- en documentbeheeroplossingen die organisaties helpt bij het digitaliseren en efficiënt beheren van documenten en informatie.

Onventis
(vh Workflowwise)

P2P

Onventis is een innovatieve leverancier van inkoopsoftware en procure-to-pay oplossingen die organisaties helpt bij het optimaliseren van hun inkoopprocessen en kostenbeheer.

Bank koppelingen

Bij Care Cloud bieden we naast de import van diverse banktransactieformaten (zoals CAMT.053 en MT940) ook geavanceerde automatische herkenning. Deze functie kan tot in de finesse worden afgestemd, zodat vrijwel alle transacties automatisch op de juiste grootboekrekening, kostenplaats of kostendrager worden geboekt. Bovendien kunnen bankrekeninggegevens worden geïmporteerd om de automatische herkenning van transacties nog verder te verfijnen.

Bankkoppeling eAccounting

BANKKOPPELING

Met Care Cloud worden jouw betalingen en betaalopdrachten moeiteloos geautomatiseerd verwerkt, wat je aanzienlijk tijd bespaart.

Banktransacties importeren

BANKKOPPELING

Met Care Cloud kun je moeiteloos bankbestanden uploaden en laten inlezen in jouw financiële systeem, waardoor je financiële processen naadloos geïntegreerd zijn.

Salaris

Loonjournaalposten inlezen met alle gewenste controles en eventuele vertalingen van coderingen uit de salarisapplicatie naar je financiële applicatie? Geen probleem met Care Cloud! En dat allemaal met een snelheid van 10.000 regels per minuut!

AFAS Salaris

AFAS

AFAS Salaris is een krachtige en veelzijdige salarisadministratieoplossing die organisaties helpt bij het efficiënt en nauwkeurig beheren van hun salarisverwerking.

Visma

RAET

Visma Raet is een vooraanstaande leverancier van HR- en salarisoplossingen die organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van hun personeelsbeheer en salarisadministratie.

SDB

GROEP

SDB is een innovatieve partner voor de zorgsector, die geïntegreerde oplossingen biedt voor zorgadministratie, personeelsmanagement en kwaliteitsbeheer.

Debiteurenbeheer

Beheer je debiteuren met volledige gegevenssynchronisatie voor permanente inzage in openstaande posten en de meest recente aanmaningsstatus. Met Care Cloud heb je volledige controle.

Onguard

DEBITEURENBEHEER

Onguard is een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor credit management en order-to-cash, waarmee organisaties hun financiële processen optimaliseren en betalingsrisico's minimaliseren.

Excel Import

Hoe makkelijk zou het niet zijn om direct vanuit Excel allerlei financiële gegevens in te kunnen lezen in je financiële applicatie?

Excel

Met Care Cloud kun je via eenvoudige Excel allerlei financiële gegevens inlezen. Ook is het mogelijk deze op onze BES-IT drive te plaatsen waarna ze automatisch worden ingelezen (en als gewenst direct verwerkt). Denk aan memoriaal boekingen maar ook inkoop en verkoopboekingen, kasboekingen, begrotingen, activa en nog veel meer!

Verkoop- en Klantrelatiebeheer (CRM)

Beheer je verkoopprocessen en klantrelaties met uitgebreide gegevenssynchronisatie voor altijd up-to-date informatie en controle over je activiteiten. Met Care Cloud heb je alles onder controle.

ZOHO CRM & Sales

CRM

ZOHO CRM & Sales is een krachtig platform dat organisaties helpt bij het effectief beheren van hun klantrelaties en verkoopprocessen, voor optimale groei en klanttevredenheid.

Financieringsstromen importeren

In het ECD worden alle zorgverrichtingen vastgelegd. Niet alle financieringsstromen leiden direct tot een factuur, sommige gaan via een declaratie voorstel naar de gemeente, anderen worden gefactureerd na afronden van een behandeling of levering van een dienst. Onze integratie oplossingen bieden per financieringsstroom zowel inzicht in alle financiële detail informatie en waar nodig kan met een druk op de knop voor alle zorgverrichtingen een factuur worden gegenereerd. Die kan ook automatisch worden verstuurd per e-mail. Maximaal financieel inzicht met minimale handelingen. Zelfs financiële detail informatie die in het ECD niet beschikbaar is, zoals NHC en NIC component, kostenplaats van het team en de locatie, grootboekrekening per debiteur en product, al deze informatie kunnen wij leveren en deze kan met een druk op de knop in het financiële systeem worden ingelezen.

Onderhanden werk

ONS

BES-IT Onderhanden Werk is een geavanceerde oplossing die zorgorganisaties helpt bij het effectief analyseren van alle zorgproductie die nog niet gedeclareerd is. Maximaal financieel inzicht met minimale handelingen. Zelfs financiële detail informatie die in het ECD niet beschikbaar is, zoals NHC en NIC component, kostenplaats van het team en de locatie, grootboekrekening per debiteur en product, al deze informatie kunnen wij leveren en deze kan met een druk op de knop in het financiële systeem worden ingelezen.

PGB

ONS

BES-IT PGB Facturatie is een toonaangevende oplossing om geheel automatisch de PGB regels vanuit ONS op te halen en hiervan ook weer automatisch een factuur te maken en deze te versturen naar alle cliënten, geheel conform de eisen van de SVB, zodat deze vlot en correct verwerkt en uitbetaald kunnen worden.

Contractzorg

ONS

BES-IT Contractzorg biedt een vooraanstaande functionaliteit om met één klik financieringsgegevens zoals contractzorg direct vanuit ONS in te lezen. Deze innovatie zorgt voor een directe overdracht van essentiële informatie naar je financiële systeem, volledig in lijn met de vereisten voor nauwkeurige en efficiënte financiële verwerking.

Maaltijdvergoeding

ONS

BES-IT Maaltijdvergoedingsmodule is een toonaangevende add-on die moeiteloos maaltijdvergoedingen verwerkt. Met slechts een klik worden gegevens vanuit ONS direct ingelezen in je financiële applicatie, waarbij uitbetalingen net zo eenvoudig met enkele muisklikken worden geregeld, waarborgend een snelle en foutloze financiële administratie.

Pas en kas systemen

Beheer de uitgaven van je medewerkers en automatiseer de verwerking van mutaties met gemak, met slechts een druk op de knop, dankzij Care Cloud.

SpendCloud

PAS EN KAS SYSTEEM

Betaalgemak met slimme passen
Declaraties van medewerkers kosten tijd en geld. Bonnetjes terugzoeken in je mail, declaraties verwerken in het systeem, medewerkers die kosten moeten voorschieten, terugbetalingen, weinig controle over de uitgaven en pas achteraf inzicht.

Deze problemen oplossen? Ontdek Spend Cloud Expense! Dit is een unieke combinatie van slimme (declaratie)software en betaalpassen. Maak uitgaven van medewerkers eenvoudig, real-time inzichtelijk en automatiseer de administratie die hierbij komt kijken.

Uiteraard met de vertrouwde integratie mogelijkheden waarbij BES-IT en ProActive in hun partnership er voor zorgen dat deze naadloos aansluit op je financiële systeem.

SimpeldCard

PAS EN KAS SYSTEEM

Al je bedrijfsuitgaven soepel geregeld.
De alles-in-één oplossing voor je uitgavenbeheer. Krijg de volledige controle: betaalkaarten uitgeven, transacties in real time bekijken en declaraties met gemak verwerken.

BES-IT verzorgd de integratie vanuit SimpeldCard naar je financiële systeem, hierbij is eventueel ook een oplossing op maat mogelijk.